Beauty Derm sastav

Beauty Derm sastav

Beauty Derm sadrži samo sigurne i provjerene sastojke. Proizvod za pomlađivanje kože vraća dermis na mobilnom nivou, hrani ga iznutra korisnim sastojcima i vraća pravi metabolizam kisika.

Glavni sastojci za restauratorske kreme:

  • Sandalinski ekstrakt. Ima antisepska svojstva i dezinficira cijelu površinu kože. Ne mogu prodrijeti u štetne tvari ili sastojke kroz pore u kožu, tako da ostaje čist. Istovremeno, ekstrakt impresionira svojim ljekovitim i regenerativnim svojstvima. Sandalina pomaže zauvijek zaboraviti na akne, prištiće ili crne glave. Takođe se bori protiv alergija i crvenila na koži.
  • Sezamove semenke. Ovaj sastojak sadrži niz korisnih vitamina i elemenata u tragovima. Kompleks uključuje i minerale koji čine kožu blistavu i mladenački.
  • Bijeli kukuruz. Takođe djeluje kao antiseptik, poboljšava boju i ton i čini kožu ugodnijom za dodir. Proizvod zacjeljuje sva oštećenja dermisa, uključujući mikr o-koraviranja i njeguje i vlaži dermis. Redovna upotreba Beauty Derm pomaže u zaštiti kože od jake sunčeve svjetlosti, vjetra i hladnoće zimi.
  • Prirodni peptidi. Poboljšava ukupno zdravlje i ton. Promovira odgovarajuću hormonalnu regulaciju, pomaže tijelu da proizvede pravu količinu hormona, promovira proizvodnju novih ćelija. To regenerira kožu i postaje prirodnija izgled.
  • Ružino ulje. To je obvezujući element i djeluje kao važan dodatak kremu. Ruža ima ugodan miris i pomaže važnim sastojcima da prodre duboko u dermis. Također uklanja štetne tvari s kože, smanjuje pigmentaciju i promovira interne procese obnavljanja ćelija.

Važno je zapamtiti da se svi sastojci uspješno kombiniraju jedni s drugima. Phitocplugs imaju regenerativni učinak i nakon nekoliko tjedana upotrebe čini kožu nevjerovatno lijepa. Prvi rezultati na koži vidljivi su nakon nekoliko dana upotrebe.

Stara cena 110 KM
55 KM
Podijelite prijateljima
Beauty Derm